Poradna LOCTITE 319 lepení zpětného zrcátka 0,5g

Autor: | Vloženo: 23.01.2014 000 01:15 | Témata: Poradna LOCTITE 319 lepení zpětného zrcátka 0,5g

Všude píšete, že lepení zpětného zrcátka se lepí sklo/kov ale nikde nemůžu najít lepení kov/kov.

Ve "škodovkách" je na předním skle z výroby nalepený kovový kroužek (nalepeno pod tlakem?) a zpětné vnitřní zrcátko je lepeno na tento kroužek. Prosím o informaci zda lze přilepit toto zrcátko (které po 14 měsících opět upadlo) Loktite 319 nebo mi doporučíte jiný produkt? Prosím nedoporučovat autorizovaný servis (autosklo) protože po výmněně předního skla (Fabie II) už zrcátko dvakrát upadlo a servis si za tuto operaci účtuje 380,-Kč což se mi k ceně vaší sady zdá hodně předražené vzhledem k množství použitého lepidla a "náročnosti" daného zákroku. Děkuji vám.

  • Markéta Adamcová

    Markéta Adamcová

    23. ledna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, produkt 319 je možné použít na lepení sklo/kov i kov/kov. Sada obsahuje kovovou mřížku s aktivátorem, pro lepení patky zrcátka na sklo. Pokud budete lepit zrcátko na předem připravený kovový kroužek mělo by stačit použít pouze samotné lepidlo bez mřížky. Kombinace kov/kov patří k velmi dobře lepitelným. Samozřejmě je nutné před lepením vše důkladně očistit od starého lepidla a odmastit například čističem http://www.elotechnik.cz... .

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.